Värmepumpar

Vi hjälper dig hela vägen från start till mål!

​En värmepump från Thermia är alltid en god affär. Oavsett om du uppdaterar din värmeanläggning med en bergvärmepump, en jordvärmepump eller en sjövärmepump så kan du lita på en sak: dina värmekostnader kommer att sjunka rejält.

Behöver du byta ut din gamla värmepump?
Vi har bra priser på utbytesvärmepumpar till fasta priser där installation och injustering ingår.
Fyll gärna i vårat formulär så hör vi av oss om offert eller kontakta oss direkt så vi hittar den värmepump som passar dig.
Begär offert

Hur fungerar det?

Solen värmer kontinuerligt upp vår planet. Med en värmepump kan du ta tillvara denna solenergi, som hela tiden lagras i berggrunden, ytjorden, vattnet och luften omkring oss.

Processen för att ta tillvara den lagrade solenergin är en sinnrik teknisk lösning som gör det möjligt att ta till vara värme vid en låg temperatur och använda den för att värma upp hus och varmvatten vid en betydligt högre temperatur.

Eftersom den energi som en värmepump tar tillvara utgörs av ren solenergi, vilken lagras i berg, jord, vatten och luft, så innebär det att värmepumpen är förnybar energikälla. Den elenergi som en värmepump också kräver, behövs för att driva själva utvinningsprocessen samt diverse cirkulationspumpar och elektronik.

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i dina uppgifter här i formuläret så återkommer vi inom kort!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss så snart vi bara kan.

    Förnamn

    Efternamn

    E-post

    Telefon

    Jag vill veta mer om: